05 d’abril 2011

Quanta, quanta lletra

Quanta, quanta lletra!


Primavera literària al Carrer Major (1a edició)

Del 21 de març al 21 de juny de 2011
Activitats literàries per a infants i adults: xerrades, tallers, presentacions, recitals de música, poesia, conta-contes, lectures...
Programa:
- Dimecres 13 d'abril, a les 8 de la tarda: presentació del llibre Asia a 15 por hora, d'Iván Faure a la sala d'actes "Pati de lletres" de la llibreria Carrer Major. Es passarà una projecció sobre el viatge que s'explica al llibre.
- Dijous 14 d'abril, a les 7 de la tarda: presentació de l'últim llibre de Rodolfo del Hoyo, El somriure de la Natàlia, a la sala d'actes "Pati de lletres" de la llibreria Carrer Major. A més de l'autor hi intervendran Salva Redón, president de l'Associació Colomenca de Literatura, Joan Vives, editor d'Animallibres i Oriol Malet, il·lustrador del llibre.
També hi haurà l'exposició de les il·lustracions del llibre.
Organitza: llibreria Carrer Major.
 Col·laboren Acolite i Animallibres Editorial.
- Divendres 15 d'abril a les 8 de la tarda, presentació del llibre La raza número 4, de l'autora colomenca Raquel Barco, a la sala d'actes "Pati de lletres" de la llibreria Carrer Major, a càrrec d'Itmar Conesa.
Organitza: llibreria Carrer Major.
Col·laboren Acolite i Ediciones Roca.
- Dissabte dia 16 d'abril, de 6 a 8 de la tarda, Fotografia d'autors locals a la llibreria Carrer Major. Veniu a conèixer en persona als autors colomencs que us signaran els seus llibres. Al bloc de la llibreria, http://carrermajor.blogspot.com anirem anunciant als autors que confirmin la seva presència.
Organitza: llibreria Carrer Major.
Col·labora: Acolite.


Activitat infantil.
- Dissabte dia 16 d'abril, a les 5,30 hores de la tarda ens visitarà Tina Superbruixa, que signarà llibres i es farà fotos amb els seus admiradors. Per a nens i nenes a partir de 5 anys.
Organitza: llibreria Carrer Major.
Col·labora: Editorial Bruño.


Dimecres dia 20 d'abril, a les 6 hores de la tarda ens visitarà Junie B. Jones, que signarà llibres i es farà fotos amb els seus admiradors. 
Organitza: llibreria Carrer Major.
Col·labora: Editorial Bruño.