24 d’octubre 2008

Brisingr, de Christopher Paolini
Brisingr

Christopher Paolini
Roca- La Galera
24 €


Juraments que són qüestionats... lleialtats que es posen a prova... Després de la colossal i temible batalla de les Planes Ardents que van enfrontar per primera vegada les forces rebels dels vardens i les de Galbatorix, Eragon i Saphira s'adonen que encara no són prou forts: les seves vides han estat a les mans d'un nou i inesperat enemic que els ha perdonat a l'últim moment. Eragon vol prosseguir el seu entrenament, però la seva intenció es veu frustrada per una teranyina de promeses i juraments antics.
La primera promesa la va fer al seu cosí Roran: rescatar la seva estimada, Katrina, de les mans de Galbatorix. Però el Genet del Drac té altres compromisos: el vardens el necessiten més que mai, ara que s'han mostrat a la vista de l'enemic. I els nans i els elfs també esperen l'ajuda del Botxí de l'Ombra.
La tria d'Eragon i Saphira no és fàcil. Les seves decisions es veuen enterbolides pel remolí de violència que s'apropa; però finalment trien endinsar-se dins l'Imperi per mirar de rescatar Katrina, tot i que no és l'opció més assenyada.
Eragon és l'esperança per deslliurar-se de la tirania. Podrà un simple granger comandar les forces rebels i derrotar el rei?