28 de febrer 2007

25na Setmana del Llibre en Català

Seu central: Plaça de Catalunya, Barcelona.

De l’1 a l’11 de març, de 10 a 22 hores.

L’any 1983 es celebra a l’estació de Sants la primera Setmana del llibre en Català, passa per l’estació de França i entre 1990 i 2005 troba el seu lloc a les Drassanes. Any rere any va creixent i consolidant-se per a convertir-se en la gran exposició del llibre de fons en català.

L’any 1999 s’incorporen noves seus. La Setmana s’ha celebrat a Tarragona, Girona, Perpinyà, Madrid, Ciutat de Palma i Nova York. L’any 2006 s’ubica a la Plaça Catalunya i es descentralitza mitjançant les llibreries de tot Catalunya.

Aquest any 2007 La Setmana del Llibre en Català torna a establir la seva seu central a la Plaça Catalunya de Barcelona. I ho fa portant-hi el seu fons editorial de llibres en català. Prop de 80.000 llibres de tots els autors, de tots el països i de tots els colors. Els que sempre has volgut trobar i aquells que et pensaves que ja no trobaries mai.

A més, al mateix envelat, s’organitzaran cada dia col·loquis, xerrades, lectures i tota una col·lecció d’activitats orientades als més petits: conta-contes, jocs, tallers...i la trobada amb els autors que vindran a signar llibres els caps de setmana. Com a novetat, aquest any en que la cultura catalana es invitada a la Fira del llibre de Frankfurt, hi haurà una exposició de llibres d’autors en català, traduïts a l’alemany.

Quant aneu a visitar la Setmana i a comprar llibres, sereu atesos per llibreters professionals. Des de fa més de 10 anys, la Llibreria Carrer Major hi participa activament.

Consulteu els actes diaris a http://www.setmanallibre.com/

Argimiro Segura