11 de desembre 2006

Nova estructura del bloc

Hola companys col·laboradors,

no sé si haureu notat que he canviat una mica l'estructura de la web. He "migrat" a una versió nova dels blogspot que ens permet personalitzar el bloc i publicar d'una manera encara més senzilla: després de "publicar" ja no surt el rellotget ni cal tornar a publicar l'índex.

La diferència més visible és, a la dreta, un col·lector de links on poso enllaços amb ressenyes de llibres (les ressenyes estan a un altre bloc de menys moviment); d’aquesta manera, la part central del bloc queda més per agenda, notícies i, espero, opinions.

Tinc intenció d’obrir una altre apartat on comentarem els llibres que hem llegit i ens han agradat (o no!). Per això m’hauríeu d’enviar el comentari per correu. Jo ho pujaré.

Res més, animar-vos a escriure força i a llegir encara que ja m’haureu sentit algun cop dir que l’important no és escriure..., ni tan sols llegir: allò que és realment important per la cultura i l’economia del país es... que compreu llibres!

Argimiro

Ep!, si teniu dubtes o baralles amb l’ordinador a l’hora de publicar alguna cosa, passeu-vos alguna tarda per la llibreria i farem una ullada al tema.